Product was successfully added to your shopping cart.
Preguntes freqüents

Universitat Autònoma de Barcelona

0producte(s)

No tens cap producte a la teva cistella de la compra.


Per resoldre dubtes i consulta de condicions de lliurament, contactin amb jortega@semic.es

FAQ

Aquesta botiga només incorpora els articles i opcions que el col·legi ha triat per a aquest cus escolar.

Per poder reservar has de donar-te d’alta com a usuari del portal. Des de ‘Inicia Sessió’ pots crear un compte o bé accedir-hi si ja en tens un creat.

Per fer la reserva només has de seleccionar el botó “reservar ” que acompanya a l’equip, seleccionar l'opció de garantia i els accessoris, si n’hi ha, i indicar el nom i dos cognoms de l’alumne, això és molt important per poder garantir l'entrega.

A la teva cistella veuràs el resum de tot el que has reservat, allà pots fer la revisió i escollir l'opció de pagament.

Si fas el pagament per tarjeta, t’arribarà un e-mail confirmant la comanda.

Si fas el pagament per transferència, ens hauràs d’enviar per correu a jortega@semic.es el comprovant d'aquesta. Al concepte de la transferència hauràs de posar el número de comanda que et dona l'ecommerce i el NIF de la persona que fa la comanda.

 

Pots pagar amb targeta bancària o bé transferència.

Si pagues amb transferència has d’indicar en el moment de fer el pagament, el número de comanda i el DNI del comprador. Hauràs d’enviar per e-mail el comprovant de la transferència a jortega@semic.es.

 

Si hi ha opcions disponibles, les veuràs a la fitxa de producte. La quantitat d’opcions disponibles depèn d’allò acordat prèviament amb el teu centre educatiu.

 

La garantia queda detallada a la fitxa de producte. Si hi ha possibilitat d’ampliació de garantia, en el moment de la reserva pots escollir la que més t’interessi, això comporta un augment del preu de l'equip que queda reflectit en la cistella i a la comanda final.

  • Garantia

    Recollida, lliurament, substitució, reparació de peces i mà d'obra.

  • Garantia amb Danys Accidentals. (ADP)

    Recollida, lliurament, substitució, reparació de peces i mà d'obra més danys accidentals.
    Pots demanar més informació a jortega@semic.es

 

Rebràs un e-mail a l’adreça amb la qual t’hagis enregistrat on es detallarà la comanda que has realitzat, l'equip i les opcions o accessoris que hagis afegit i la forma de pagament.

 

Hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres al correu jortega@semic.es. Indicant el número de comanda i explicant què vols modificar.

VISA i Mastercard

 

El nostre compromís amb la seguretat és màxim. Confiem en La CAIXA, una de les plataformes més segures pel pagament online.

 

La factura simplificada de compra no s'emet fins al lliurament de tots els productes reservats. Un cop hagis rebut tots els productes reservats, la factura simplificada estarà disponible per a descarregar-la a l'espai del portal personal d'aquesta mateixa pàgina web.

Si necessites una factura completa, has d'enviar un correu electrònic a jortega@semic.es, incloent el DNI / CIF escanejat i el núm. de comanda.

 

Hauràs d’autoritzar a la persona que recollirà l’equip amb un document signat per tu, on indiquis el teu nom i DNI, el nom de la persona que autoritzes per fer la recollida. Aquesta persona haurà de portar el seu DNI, aquesta autorització, la comanda de reserva i còpia del DNI del comprador.

 

El dia de la recollida haurà de signar un full de recepció de la comanda

La factura o tiquet te'l farem arribar un cop efectuada la reserva i recollida la comanda

 

Has de posar-te en contacte amb nosaltres per e-mail jortega@semic.es o bé al telèfon 917 89 65 92/934 92 41 53 i sol·licitar parlar amb el departament d'ecommerce de col·legis. El nostre horari d’atenció és de 8 h a 19 h de dilluns a divendres, excepte festius nacionals.

La garantia queda detallada a la fitxa de producte. Si hi ha possibilitat d’ampliació de garantia, en el moment de la reserva pots escollir la que més t’interessi, això comporta un augment del preu de l'equip que queda reflectit en la cistella i a la comanda final.

Només la contractació de la Garantia amb Danys Accidentals (ADP) inclou els danys per accidents. Concretament proporciona cobertura sobre vessaments no intencionals en o sobre la unitat, caigudes i sobre tensió. No cobreix: danys cosmètics, robatori o pèrdues; danys per accident de cotxe, perifèrics o consumibles, actes intencionats o foc. La cobertura inclou peces i mà dobra. Inclou pantalla danyada o peces trencades.El document de garantia es la factura de compra

Pots demanar més informació a helpedu@semic.es